Endelig en skikkelig trailer til H2G2, Daudstudentbakken revisited

Den kom riktignok i går, men jeg blogger om det først i dag: endelig har det kommet en skikkelig trailer for H2G2-filmen! Vi hardcore-fans har gått og ventet på dette i lange tider, og har vært praktisk talt sultefôret på sniktitter og bilder fra filmen. Sakte men sikkert har det dryppet litt på oss, og i dag fikk vi altså endelig traileren. Den er i ganske dårlig kvalitet enda, og opptrer i form av en flash. For tiden finner man den kun på forsiden på Amazon. Forhåpentligvis får vi se den i litt bedre kvalitet etterhvert. (Forresten. Hvis du, som jeg, har lagt inn adblock og endog lagt til den noe supereffektive blocken på «http://*/ads/*» så vil ikke traileren vises. Det tok meg fem minutter å finne ut av den der…)

Min umiddelbare reaksjon er at filmen ser ekstremt lovende ut, til tross for at de har valgt en litt uortodoks og uventet løsning på Zaphods to hoder. Se traileren så forstår du hva jeg mener. Han har heldigvis de tre armene sine i behold…

Ellers må jeg bare få nevne at den nydøpte Daudstudentbakken har krevd sitt første skikkelige offer i dag. God bedring Ole Richard!

Én kommentar til «Endelig en skikkelig trailer til H2G2, Daudstudentbakken revisited»

  1. Hehe, vel selv om den ene hånden min er satt «ute av drift» så stopper ikke det meg fra å dure i vei på wow med den ene hånda, kanskje ikke like effektivt som ellers, men det funker da iallefall :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.