Massiv oppdatering

Ok. Når folk begynner å kontakte meg på MSN for å klage på svak oppdatering (hei, Hans Oluf) her så krever det umiddelbar handling. Jeg har hatt det litt travelt i det siste, og det har ikke vært så veldig mye bloggeverdig, men nå skal jeg da ihvertfall skrape sammen noen notiser, i det minste.

  • Hitchhiker’s Guide to the Galaxy-traileren som jeg nevnte i forrige innlegg har kommet i en mye bedre versjon, og er tilgjengelig på hjemmesiden for filmen. Bare trykk på linken «Larger trailer». I tillegg går det rykter om at det kommer en ny trailer på mandag. I så fall kommer jeg tilbake til den, stol på meg.
  • I dag (eller strengt tatt i går, siden det er over midnatt nå) så ble Sverre, Kristian og jeg ferdige med et prosjekt i faget WWW-teknologi. Vi valgte oppgave 1, «lag en blogg». Resultatet kan beskues her, men innholdet er ikke spesielt givende. Designet er også laget i all hast og stort sett halvveis i søvne, men hovedpoenget var uansett funksjonaliteten i produktet.
  • Jeg har besøk av lillesøster Solveig Regine nå, hun kom på torsdag og skal vel hjem nå på lørdag, hvis hun ikke bestemmer seg for å bli til søndag. Det er helt opp til henne. Men da er hun ferdig med vinterferien sin, så da får hun ikke bli lenger… Jeg er riktignok verdens greieste storebror, men SÅ grei er jeg ikke…
  • Og forresten, jeg ble 22 år gammel den 24. februar. Rune (Nordby) husket det for første gang på ihvertfall to år, om ikke mer. Helt siden barneskolen har vi hatt en konkurranse gående, om ikke å glemme hverandres bursdager. Altså; om Rune hadde glemt meg så kunne jeg har ringt ham rett over midnatt den 25. for å godte meg. Men ikke i år altså…

Det var vel stort sett det jeg hadde på hjertet for denne gang… Som et siste PS. kan jeg også nevne at Sverre endelig har fått seg blogg (som jeg allerede har linket til i dette innlegget). Nå er det bare Amund og Hans Oluf som mangler…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.