Blogging fra desktopen

År 2008 er mindre enn 24 timer fra å være over, og jeg har aldri blogget så lite som nå, noe jeg begynte å reflektere over i kveld. Så fant jeg også ut at det er altfor lenge siden jeg oppdaterte programvaren som bloggen kjører på, og bestemte meg for å legge inn nyeste versjon før jeg gjorde noe mer. Det skulle vise seg at dette ble en noe mer smertefull prosess enn jeg var innstilt på, men nå er det i det minste unnagjort, tre timer etter at jeg begynte. Jeg måtte blant annet skrive om skinet mitt ganske mye for å få det til å fungere normalt. Noen endringer har det nok blitt, spesielt på høyresiden her.

En positiv ting kom imidlertid ut av hele denne prosessen, og det er at XMLRPC-interfacet endelig har blitt fikset, så nå kan jeg bruke sånne fancy blogge-verktøy fra desktopen til å legge inn nye innlegg. Whoppee!

South Park-Einar
Ida laget en ny South Park-karakter til meg, den gamle ble borte i en tidligere oppdatering av bloggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.