Pimp My HiG?

Selv om jeg poster dette under kategorien «morsomheter» så er det egentlig ikke så mye å le av. For ganske nøyaktig en uke siden tok jeg dette bildet utenfor hovedinngangen på Høgskolen i Gjøvik. Tidligere på dagen hadde de holdt på med en kurvkran eller hva man nå kaller det lift (takk Linda), og montert noen greier der. Ingen visste hva det var, i hvert fall ingen jeg snakket med. Sannheten kom for en dag da mørket falt på. Det blir en smakssak om man skal le eller gråte av det:

Pimp My HiG

Jeg har kameraet mitt liggende på hovedprosjektrommet vårt for tiden, så jeg skal prøve å huske å ta bedre bilder av elendigheten. Forresten: de skifter farge! Grønt, blått, lilla, rosa, rødt .. har det rablet for Høgskoleledelsen? Jeg kan ikke huske å ha sett noen tegninger av DETTE da de pitchet nybygget ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.