Hovedprosjekt

Vi skriver forlengst 2007, og jeg har ikke publisert noe skikkelig innlegg her siden romjulen lille julaften. Det er vel helst fordi jeg har ligget på latsiden. Men nå er det slutt på ferien, og jeg er allerede ferdig med første uka med skolearbeid og slikt. Det som har tatt – og kommer til å ta mest – tid er hovedprosjekt. Jeg jobber sammen med Bjørn og Lars, og vi skal lage ny markedsprofil for Frozt Film. Nå først er vi i forprosjektperioden, så detaljene er ikke helt på plass enda. Vi har satt opp en blogg, hvor vi akter å skrive noen ord hver dag. Stikkord så langt er: shredder.

Ellers har man startet opp med labvaktjobbing og Huset-jobbing igjen, og døgnrytmen ble brått og brutalt justert tilbake til skoletid for fem dager siden. Jeg sliter fortsatt med bivirkningene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.