Hvor ble det av januar?

Det har gått i ett i det siste, og det har blitt så som så med bloggingen. Kan ikke huske om jeg lovet noen bedring på denne fronten i forbindelse med det nye året, men hvis så er tilfelle så trekker jeg det tilbake. Klokka er nå ti på halv tre, natt til lørdag, og denne uka har fortonet seg som følger:

Mandag: Innlevering av forprosjektrapporten, med noen siste-liten-endringer. Leverte fem på tolv. Husker ikke hva jeg gjorde resten av dagen, men jeg har en mistanke om at jeg slappet av. Sov kanskje? Litt blurry.

Tirsdag: Ordnet noen formaliteter som gjenstod før vi kunne sette igang med hovedprosjektet for alvor. Det vil si .. vi begynte på websiden.

Onsdag: Utrolig lite produktiv dag. Steppet inn for Anna som labvakt på AH, så mesteparten av dagen gikk med på det. Satte også opp webcam på grupperommet, med motion detection og gode greier. På kvelden hjalp så Kristian meg med å flytte desktop-PC-en min til grupperommet. Jeg har et lønnlig håp om at produktiviteten skal øke med datakraften og større skjerm.

Torsdag: Jobbet som labvakt på IT-tjenesten i to timer midt på dagen, og dagen ble ellers oppbrutt og avbrutt av usedvanlig mange besøk på grupperommet, og av at jeg jeg måtte montere PC-en. Glemte også helt å spise både frokost og lunsj, så jeg var ganske ferdig da jeg kom hjem. På kvelden jobbet jeg som vakt på Huset, min første kveld som lagleder. Det gikk ganske greit, men så var det heller ikke så mye folk.

Mer verdt å melde fra denne kvelden er at programmet for Uka 2007 ble offentliggjort, og de har faktisk skutt gullfuglen i år: Johndoe som åpningskonsert, og ingen ringere enn Turboneger på avslutningskonserten, som til alt overmål faller på bursdagen min. Samtidig slipper vaktlaget mitt unna de tunge arrangementene, fordi vi har mistet to-tre erfarne vakter på kort tid, og er litt svekket. Det ligger an til å bli en bra studentuke i år.

Nå i dag sov jeg lenge, før vi møttes på grupperommet for å fullføre det som viste seg å bli et helukesprosjekt: hjemmesiden for hovedprosjektet. Vi ble ferdige etter seks en gang, så dro vi ned på McDonalds for litt søppelmat. For min del ble kvelden avsluttet med ukens quizrunde. Tema var «Norsk musikk siden 1970», og det ble nok en tredjeplass.

I morgen skal jeg prøve å stå opp tidlig og snike meg til Rena/Åsta en tur, for første gang i år. Tror de begynner å glemme meg der borte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.