Eksamener

Jeg glemte å nevne at eksamenene mine gikk bra. Fikk faktisk D på Operativsystemer, så jeg klarte meg med «god» margin. Fikk også C på Kvalitetssikker innholdsproduksjon. Er ikke helt fornøyd med den, men det ble litt halvferdig arbeid. Til slutt kan jeg også nevne at jeg fikk C i Ledelse med arbeidslivsjus. Litt under pari på karakterene, men Lånekassen blir vel fornøyd.

Når man snakker om Lånekassen, jeg har skaffet meg BuyPass og kortleser fra Norsk Tipping. Med det kan jeg signere gjeldsbrev elektronisk, og dermed få pengene mine så fort som råd er. Opplegget støtter til og med Linux, så dette blir bra.

Nå sitter jeg utenfor døra til IT-tjenesten på HiG og venter på at noen med koden til alarmsystemet skal komme på jobb. Jeg kan låse meg inn, men da går alarmen. Det gjorde den i går, og jeg vil helst ikke gjenta hele den affæren ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.