Hvor ble det av juli?

Hvem det enn var som stakk av med juli, så kom tilbake med den! Jeg var ikke ferdig med juli, for pokker!

Jeg er nå litt over halvveis med jobbingen for IT-tjenesten i sommer, og det har gått greit så langt. Jeg fikk til og med kode til alarmsystemet til slutt, så det er slutt på å sitte utenfor døra og vente på at de andre kommer på jobb. Jeg har skrevet litt over tretti sider på IT-kurset til neste år. Jeg tar utgangspunkt i kurset som ble holdt i fjor, men det har blitt gjort ganske mange endringer, så jeg har i praksis skrevet det på nytt. Men jeg håper det blir bra. Når jeg er ferdig med kurset skal hele greia legges opp på web.

Ellers må man nevne at jeg overtalte meg selv til å kjøpe en Nintendo DS Lite, i svart utgave. Man har også bestilt en heftig ekstradings fra Kina, i samarbeid med Bjørn. Gleder meg til den kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.