Sommer

I dag er det en hel måned siden forrige post i bloggen, så jeg tenkte jeg skulle ta meg sammen. Jeg kunne ha skyldt på sommerferie og lite tilgang på Internett, jeg kunne ha sagt jeg har vært i Sør-Amerika, som Visse Andre(TM), jeg kunne ha sagt jeg har ligget og solt meg på stranden og gjort andre ferie-ting. Men sannheten er at jeg bare ikke har giddet å blogge. Man er jo tross alt slask.

Sommeren har nemlig stort sett gått med på jobbing. Først på Telenor, hvor jeg trivdes så-som-så. Det største problemet med den jobben var ujevn arbeidstid, litt mange fridager spredt rundt omkring, og det tildels monotone arbeidet. Men for tre ukers tid siden kom Stian Husemoen på MSN og lurte på om jeg var interessert i sommerjobb på IT-tjenesten. Selvsagt var jeg det! Men jeg var usikker på hva oppsigelsestiden min på Telenor var. Heldigvis var jeg fortsatt innenfor min seks måneders prøveperiode, hvor oppsigelsestiden er to uker. Og det var nøyaktig to uker til jeg kunne begynne på IT-tjenesten. Dette var på en fredag, etter fire, og jeg fant ut at det er umulig å si opp etter dette magiske tidspunktet, men jeg fyrte av en e-post som ble bekreftet på mandagen. Jeg var fri fra Telenor fra og med 17. juli!

Jeg fikk i tillegg forhandlet meg frem til å ikke få noen vakter de siste fem dagene, så da tok jeg meg en tur hjem til Åsta, for første gang siden før eksamenstiden. Der gjorde jeg heller lite, annet enn at jeg fikset PC-en til Eivind for n-te gang.

Så denne uka har jeg jobbet på IT-tjenesten mellom åtte og tre hver dag. Her gjør jeg stort sett det samme som jeg har gjort som labvakt, bare at det kommer færre studenter, og jeg har ikke byttet en eneste tonerkassett enda. I tillegg skal jeg revidere og legge opp til IT-kurs for nye studenter, en jobb jeg så smått har begynt å se på i dag.

Resten av sommerferien skal jeg altså jobbe her på IT-tjenesten, frem til 11. august, så vidt jeg har forstått. Summa summarum er at de fem dagene på Åsta blir den lengste sammenhengende ferien min i år ..

3 kommentarer til «Sommer»

  1. OK … et par ting, bare for å være teit. :D

    Har det faktum at vi er i Sør-Amerika hindret oss i å blogge på en hel måned? Tipper dette er den sommeren jeg har blogget mest … Forøvrig har vi også ligget og solt meg på stranden og gjort andre ferie-ting. Og hvis du har jobbet, så er du vel ikke en slask? :P

  2. Labvakting(som i verbet ‘å labvakte’) er vel strengt tatt ikke jobb heller, spesielt ikke midt på sommeren? men penger blir det jo :> labvakt for life?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.