Whoops

Av og til straffer det seg å trekke forhastede konklusjoner. På søndag skrev jeg om at jeg hadde bestilt et nytt hovedkort, for jeg trodde at det gamle hadde vandret heden. Det viste seg å ikke holde stikk, og jeg har nå funnet ut at skjermkortet mitt må ha vært synderen. Det må ha dødd så hardt at det nekter å la PC-en starte opp. Dermed har jeg kjøpt meg et nytt hovedkort som jeg **egentlig** ikke trenger, og må nå vente på å få et nytt skjermkort i erstatning fra Komplett eller Netshop eller hvor jeg nå bestilte det. For å kjøpe nytt skjermkort, det gidder jeg ikke (enda).

I mellomtiden skal jeg prøve å få lånt meg et PCI-skjermkort eller noe slikt, så jeg i det minste får tilgang til alle diskene som står i Marvin.

Jeg fikk i hvert fall rett i at Komplett og Posten var kjappe til en forandring. Tirsdag morgen fikk jeg SMS om at pakken ville bli levert på døra i løpet av kvelden. Dette passet meg ikke så veldig godt likevel, siden det var skoleårets siste møte i HiGLUG i går. Men utrolig nok ringte de meg da de oppdaget at jeg ikke var hjemme, og jeg fikk overtalt postmannen til å kjøre pakka ned til skolen for meg. Det var mildt sagt uventet.

Forøvrig, på allerede nevnte HiGLUG-møte var det jeg som var foredragsholder. Tema som var ønsket var CLI, og det fant jeg ut at jeg sikkert kunne snakke litt om. Håpet var at det skulle komme noen som ikke var så kunnskapsrike om dette på forhånd, men markedsføringen var litt halvhjertet, og de som sa de kanskje skulle komme dukket ikke opp likevel. Dermed besto publikum utelukkende av folk som visste alt jeg snakket om fra før, gjerne også bedre enn meg. Avbrytelser og avsporinger var uunngåelig, og jeg tror muligens jeg lærte vel så mye som tilskuerne mine. Gøy var det i hvert fall, og når det hele ble toppet med pizza og øl så skal man ikke klage. Jeg fikk til og med en fin applaus, som jeg egentlig ikke føler jeg fortjente, for jeg var tildels dårlig forberedt. Takk til Jon og Torbjørn for ølet! Det var godt å ha noe å styrke seg på der fremme ..

Lurer på hva vaskedamene på skolen sier da de finner en søppelkasse full av ølbokser og ølflasker .. Det er (forhåpentligvis) ikke hverdagskost på HiG at både foredragsholder og tilskuere drikker øl under foredragene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.