Wergelands Gate 10 A

Her kommer en liten dose nyheter. Jeg hadde søkt meg til, fått, og takket ja til hybel på Kallerud studenthjem til høsten, fordi jeg visste at både Sverre og Amund også skulle flytte ut, og jeg har fått nok av Sørbyen nå. Det ligger langt unna det meste, spesielt skolen og Huset. Samtidig som jeg søkte på denne nye hybelen holdt jeg muligheten åpen for å leie et hus sammen med Sverre og Amund og eventuelt en eller to til, hvis forholdene lå til rette for det.

Naturlig nok har Sverre og Amund vært ganske ivrige i husjakten i det siste, og her om dagen fant de et lovende objekt. Av annonsen virket det først som om huset var i Bybrua, et godt stykke utenfor folkeskikken, men samtidig påsto artikkelen «fem minutter gange til Gjøvik sentrum». Derfor sjekket Amund nærmere, og det viste seg at huset lå i Gjøvik sentrum, det var bare en trykkfeil. Så vi ba om visning. Et par dager gikk uten at vi hørte noe, så vi hadde egentlig gitt opp det huset, og tenkte vel ikke mye på det heller. Men i går fikk vi beskjed om at vi kunne se på det i dag klokka 14.30.

Vel, historien er allerede lang, men nå skal jeg gjøre resten kort: Vi (Amund, Sverre, Kenneth og jeg) skal leie det. I utgangspunktet trodde vi det var umulig at vi skulle få det, det hadde visst vært mange interesserte, men allerede 40 minutter etter at vi forlot visningen ble Amund oppringt med tilbud om å leie. Huset var perfekt for oss, om enn litt gammelt, så vi slo til. Fra 1. juni leier vi altså et helt hus. Et slaskete hus.

Under følger et par kart jeg har laget for å gi et inntrykk av hvor det ligger og slikt. Bilder av selve huset kommer senere (ingen av oss var åndsnærværende nok til å ta med kamera).

Wergeland vs. Gjøvik

Sørbyen vs. Wergeland

3 kommentarer til «Wergelands Gate 10 A»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.