Komplett er raske i vendingen

På fredag var jeg på dugnad på Huset, og da jeg kom hjem ved firetiden var datamaskinen min avslått. Dette syntes jeg var svært urovekkende, og ganske riktig: den nektet å starte igjen. Forrige gang dette skjedde skyldtes det at viften på brikkesettet hadde stanset, og jeg fikk en passiv kjøleribbe som erstatning, noe som har fungert fint. Nå vet jeg ikke hva som kan være galt, så jeg fant ut jeg like greit kunne kjøpe et nytt hovedkort. Valget falt på et Asus A8N-SLI Deluxe. Jeg bestilte det i dag tidlig en gang, og nå nettopp mottok jeg faktisk pakkesporingsnummer og sendingsbekreftelse. Ja, det er søndag i dag. Jeg er intet annet enn imponert. Med litt flaks har jeg nytt hovedkort på plass allerede på tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.