Drime?

Jeg har fått mye kjeft i det siste (hei Turid) for at jeg ikke skriver noe i bloggen min. Jeg er smertelig klar over dette, men nå skal jeg prøve å rable ned noe igjen. Jeg er temmelig sliten og lei om dagen, og prøver å finne på noe annet å gjøre enn skolearbeid. Men eksamenstiden nærmer seg med stormskritt likevel. Den første eksamenen er i statistikk den 8. mai, så går det jevnt og trutt med tre eksamener til, og jeg er omsider ferdig med skolearbeid den 9. juni.

Men i mellomtiden så har jeg skaffet meg sommerjobb. Jeg begynner opplæring på Telenor kundeservice den 15. mai, sammen med Bjørn. Dermed blir det enda litt ekstra stress nå fremover.

For å gjøre vondt verre skal jeg grille senere i dag, så skal jeg på jobb på Huset, og i morgen er det dugnad og personalfest samme sted. Så jeg har bare helgen på meg for å lære meg statistikk. Det vil vel neppe gå bra .. Og dagen etter, på tirsdag, er det siste møte i HiGLUG før sommeren. Der skal jeg debutere som foreleser, for jeg skal prøve å demonstrere litt CLI-bruk og slikt. Håper på litt hjelp der, ellers kan det fort bli magre greier. På torsdag igjen runder jeg av uka med styremøte i SOPP.

Til slutt har jeg vel glemt å nevne at jeg har blitt tildelt ny hybel på Kallerud studenthjem fra høsten. Hvis ikke Sverre og Amund finner et sweet hus som vi kan leie i et par år så kommer jeg til å bli nabo med Torbjørn, Lars og Therese (dama til Eivind) fra midten av sommeren omtrent. Uansett hva løsningen blir så blir det bra, med andre ord.

Jeg har også begynt å legge skumle planer for hva jeg skal bruke pengene fra sommerjobben på. Man vurderer i det minste LCD-skjerm og projektor. Men for tiden blåser jeg veldig mye penger på DVD-er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.