Uka 2006 vol. II

I går var det x-russefest, og jeg var vakt. Jeg hadde i utgangspunktet gruet meg litt, fordi det ville være masse fulle folk, og jeg gjerne skulle vært en av dem. Men det gikk veldig bra istedet. Folk var rett nok fulle, men det var ikke noe bråk. I hvert fall ikke i andre etasje, hvor jeg var. Det var faktisk såpass greit at vi klarte oss med to vakter oppe mesteparten av kvelden. Men jeg tror jeg overgikk meg selv i beslag på dansegulvet: noen hadde fått med seg et akebrett inn og opp(!!) Jeg klarte akkurat å avverge at de rutsjet ned trappa med det, og hadde en liten diskusjon med eieren om hva konsekvensene av et slikt stunt ville vært. Senere på kvelden dukket akebrettet opp igjen, og da ble det kastet energisk ut av døra av Christian. Noen hadde faktisk fått tak i det på ny og kommet seg ned trappa. Heldigvis ble ingen truffet, men jeg håper fyren som akte slo seg. Hardt. Ellers var det bare morsomt å se på livet på dansegulvet, folk hadde det veldig gøy.

Vel, det var stort sett det. Jeg fikk en hyggelig melding på et russekort, og fikk 50,- i tips, og var hjemme omtrent halv fem. I kveld er det filmkveld, som jeg har tenkt meg på, men jeg håper på å finne ut hvilke filmer som vises før jeg stikker ned, så jeg slipper å gjøre bomtur. Nå skal jeg mekke frokost og se på nyeste episode av Battlestar Galactica.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.