23 år

BallongerJejeje. I går var det bursdagen min, jeg ble 23 år. Jeg ble vekket klokka åtte av en melding fra søstra mi, og da var det ingen nåde. En times tid senere ringte de til og med fra Proffice for å gratulere. Imponerende. Etterhvert fant jeg ut at jeg skulle bake en kake og invitere på kakefest, og det ble en strålende suksess. Jeg bakte selvsagt yndlingskaken min, Kvikk Lunsj-kake. En liten del av kaka fikk endog ost på toppen av glasuren, etter spesialønske fra Lars. Det slo godt an.

Da folkene (Karen, Runar, Rolf, Rune, Lars, Linda og Bjørn) kom, brøt det ut en veritabel ballongfest i tillegg, som man kan se av bildet. Flere bilder ligger selvsagt i galleriet mitt. I gave fikk jeg kinderegg, en fin matboks full av Love Hearts (de runde sukkertøyene med hjerte og tekst av typen «True Lips» og «Marry Me»), tre «muftlys» og en boks Cafe au Chocolat (som kostet nøyaktig 23 kroner). Og selvfølgelig en signert ballong, som seg hør og bør.

Til slutt på kvelden var det tid for standup-show med Johan Golden på Huset. Det var selvsagt kjempemorsomt, og han hadde publikum i sin hule hånd helt fra starten. Mest applaus fikk han da han sa at han «har en tendens til å forsvinne mot mørke bakgrunner», og da han begynte å snakke med en vanvittig full jente nede i salen. You had to be there.

Nå i kveld gjør jeg meg klar for min siste jobbekveld i Uka, denne gangen er det temakveld: «Out of Bed». Folk skal visst komme slik som de ser ut når de står opp, men jeg tviler på jeg får se mange folk i bare undertøyet. Jeg tipper det blir mer slåbroker og morgenkåper og bustete hår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.