Uka 2006

Ja, i går braket det løs på et vis, Uka 2006 på Gjøvik er i gang. Revygruppen var først ut, og jeg har hørt mye bra om årets revy. Jeg hadde ikke anledning til å dra på den i går, siden jeg nettopp hadde kommet hjem fra styremøte i Lillehammer, og skulle jobbe senere på kvelden. Jeg får heller få det med meg på tirsdag kveld.

Etter at revyen var ferdig forsvant flesteparten av tilskuerne, men det var fortsatt en del folk på Huset da jeg ankom litt over ni på kvelden. Da var Gjøvik Studentradio godt i gang med sin første Uka-sending. Det var ellers rolig, så jeg satte meg ned med en kopp kaffe sammen med en del folk rett foran «studio». Etter en stund får jeg plutselig beskjed om at jeg skal delta i quiz på lufta. Greit nok at jeg hadde meldt meg frivillig til noe sånt, men jeg hadde ikke regnet med så kort varsel! Det ble duell mellom meg og Torbjørn, med tema «Uka 2006». Det gikk som det måtte gå, Torbjørn var adskillig raskere enn meg til å oppfatte spørsmålene, og den eneste gangen jeg slapp til på et spørsmål skjedde det omtrent slik (fritt etter hukommelsen):

Programleder Bendik: Johan Golden kommer til Uka for å ha standup. Johan Golden er en av Norges mest populære komikere, og han har drevet mye med radio. Hvem er medprogramlederen til Johan Golden?
Omtåket Einar: Johan Golden!
Bendik: Eeeeeh, ja, men hvem er han andre?
Einar: D’OH! Jeg mente seff Atle Antonsen!

Såeh .. det endte med at jeg fikk 1,5 poeng og Torbjørn fikk 3-4 .. han vant en Madrugada-CD, og jeg vant to singler som jeg antageligvis kommer til å gi videre til min kjære storesøster i bursdagsgave.

Ellers gikk kvelden rolig for seg, folk kom som vanlig ganske sent, til tross for happy hour. Alt i alt var det vel ca. 180 mennesker innom. Personlig konfiskerte jeg en hammer fra ei jente på dansegulvet(!), ellers var det ikke mye action. Det var noen som ble geleidet ut helt på slutten, og litt spying ned ei trapp og slikt, men intet ekstraordinært. Jeg var hjemme på Sørbyen klokka fire, og la meg ganske fort. Nå sitter jeg på jobb på IT-tjenesten på skola og skriver dette, har faktisk holdt på med innlegget siden halv tolv. Nå ser det ut til at jeg endelig får tid til å fullføre det også.

I kveld er det konsert med Klovner I Kamp, og det ryktes at de skal filme litt til musikkvideo. Jeg skal holde meg hjemme, for nå er jeg temmelig sigen, og jeg har aldri vært noen fan av klovnene. Når Enkelte(tm) i tillegg skal ta turen til Oslo i dag for å overvære Seigmen-konsert, og atter Andre(tm) skal jobbe i kveld er det lite attraktivt å gå ut. I morgen er det X-russefest, og da skal jeg selvsagt jobbe igjen. *sukk* *EMO*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.