Forrige uke

Nå er jeg tilbake på Gjøvik etter å ha vært hjemme på Åsta fra lørdag til søndag. Jeg burde egentlig begynt å støvsuge og vaske leiligheten min, men tenkte jeg heller skulle kaste bort litt tid på bloggen først. Hele uken som har vært var skikkelig stress, til tross for at jobben min viste seg å være rolig.

Sa jeg rolig? Jeg mener ROLIG. Rolig som på narkoleptikernes landsmøte. På fem ganger fire timer tok jeg imot én henvendelse som hadde noe med kampanjen på TV å gjøre. Ellers har vi fått masse feiloppringninger, om alt fra ferjetider til pizzabestilling. Etterhvert som timene gikk uten respons begynte vi fire som betjente telefon-«køen» å ane at det kunne bli aktuelt med nedskjæringer, og ganske riktig, nå skal oppdraget mitt bare vare til onsdag i neste uke. Litt trist, med tanke på at jeg hadde trengt pengene, men det er ikke lenger kritisk. Og som sagt: forrige uke var stress.

Mandag, tirsdag og torsdag hadde jeg tolvtimersdager, hvor jeg ikke var hjemme mellom kvart på åtte og halv ni. På onsdag sov jeg leenge, og gikk dermed glipp av en forelesning i statistikk. På fredag hadde jeg bare skole mellom ti og tolv, så jeg rakk faktisk hjem før jeg måtte ta bussen ned til jobb. I morgen er det altså på igjen med tolvtimersdag, men på onsdag er det altså slutt.

Jeg må også nevne i forbifarten at min bror drakk seg full på onsdag, for første gang i sitt liv. Man skal ikke beskylde ham for å være tidlig ute: han fyller 21 22 om litt over en uke. GO EIVIND!

2 kommentarer til «Forrige uke»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.