3200×1200 og ny jobb

For å ta den første delen av overskriften fort og galt, så fikk jeg den gamle 19″ CRT-skjermen til Sverre her om dagen. I går ryddet jeg skrivebordet og satte den ved siden av min egen 19″ CRT. Etter litt klabb og babb med ATI-driverne til Linux så hadde jeg omsider en desktop som er 3200×1200 pixler stor. Det ser helt tullete ut på skrivebordet, men er fantastisk digg å arbeide med. Her er et par skjermdumper (store filer):

3200x1200 3200x1200

Akkurat nå sitter jeg på jobben som jeg har nevnt et par ganger i det siste, og det er meget stille. Jobben min går ut på å registrere og videreformidle henvendelser i forbindelse med en kampanje som Terra Boligkreditt kjører fra i dag av. Produktet de kjører kampanje for heter «Sparebanklån med rentetak«, og forhandlerne er lokale sparebanker som samarbeider med Terra. Når noen ringer inn så skal jeg eller en av mine kolleger registrere navn og personinformasjon og sende dette videre til den relevante banken. Så langt har vi hatt én henvendelse på litt over tre timer, og vi er fire personer som har denne éne oppgaven. Ellers sitter det tre personer til her på servicesenteret, og de har telefoner rett som det er. Man regner med at det blir litt færre på jobb etterhvert, hvis ikke interessen tar seg opp. Jobbingen varer fra fire til åtte, og oppdraget varer i to uker før og to uker etter OL.

Til slutt må jeg nesten nevne at jeg fikk tilbake støtten fra Lånekassen i dag, etter et halvt år i Skyggenes dal. Win!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.