Ny laptop

På samme dag som jeg var ferdig med oppdraget mitt hos Terra mottok jeg i posten noe som sørger for at jeg går i minus: jeg har kjøpt meg ny laptop!

Vidunderet heter ThinkPad R50e, og kostet meg den pene sum av 6 200,-. Specsene er helt greie, dette skal ikke være noe fartsvidunder: Intel Celeron M 360 (1,40 GHz), 512 MB RAM, 40 GB harddisk. Skjermkortet forbigås i stillhet. Den gode nyheten er at PC-en er svært godt støttet i Linux, spesielt det trådløse Intel-baserte nettverkskortet. Så nå kan jeg endelig dra nytte av det fine trådløse nettverket på HiG jeg også. Selv om jeg i dag oppdaget at det ikke er dekning i C007. Man har allerede begynt å klage sin nød til IT-tjenesten …

Ellers er jeg som sagt ferdig med oppdraget hos Terra Boligkreditt allerede. Jeg forsto fort at det bar galt av sted, siden ~ingen ringte. På åtte arbeidsdager har jeg hatt den ære å motta én – 1 – samtale som hadde noe med jobben min å gjøre. Ellers har jeg hatt mange feiloppringinger og slikt.

Nå sitter jeg og gruer meg litt til å være vakt på Huset i kveld, for jeg er meget trøtt og sliten. Heldigvis er det ikke noe spesielt arrangement i kveld, så jeg satser på at jeg slipper billig unna. Og i morgen har jeg fri, så jeg skal ødelegge døgnrytmen min til de grader.

Merker også at mange folk er bortrest i helgen, noen(TM) er i London (lucky bastard) mens andre er på Hafjell. God tur alle sammen!

Én kommentar til «Ny laptop»

  1. [blockquote]elv om jeg i dag oppdaget at det ikke er dekning i C007. [/blockquote]

    Det er god dekning i naborommet; c006. Det var ihvertfall i høst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.