Fredagsremedier

Paracet -> kaffe -> cola -> McDonalds -> syre-TV -> spasertur fra Kallerud til Sørbyen -> muftn.

I går var det torsdag. I dag er det fredag den trettende. Jeg har bare lyst til å låse meg inne og verden ute.

Men det er quiz-oppstart på Huset i kveld. Jeg merker også at lommeboken min forsvant fra lomma mi i løpet av kvelden i går. Heldigvis var bankkortet mitt i trygg forvaring i baren, så det eneste av verdi jeg mistet var studentbeviset mitt, et passfoto av min kjære lillesøster og en femmer. Jeg har i dag hørt rykter om at noen fant en lommebok i løpet av kvelden i går, så jeg satser på at den ligger og venter på meg på Huset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.