Ordensvaktkurs

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter endt ordensvaktkurs på Huset. Kurset har vart i 16 timer, og har generelt tatt hele lørdag og søndag. Vi har lært om samarbeid mellom ordensvakter, ambulanse, politi og brannvesen, litt jus, om alkohol og vold, konflikløsing, etikk, brannforskrifter, rus og rusmidler, skjenkebestemmelser og til slutt litt grunnleggende førstehjelp. På slutten hadde vi en tre kvarters-prøve, som jeg gjorde unna på fem minutters tid. Alt i alt tror jeg kurset kan komme godt med, og jeg føler jeg står bedre rustet til torsdag som kommer og torsdag om litt under tre uker, hvor det skal være henholdsvis halloween-fest og Briskeby-konsert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.