23,5 timer

Jeg er helt ødelagt i dag, etter å ha hatt en meget hektisk dag i går. Jeg begynte dagen rekordtidlig (for i år), med å stå opp 06.40, dusje, barbere meg og pakke sammen saker jeg trengte for å gå ned til Kallerud klokka halv åtte. Jeg siterer meg selv på #kopweb: 064120 <@EJH> Urkleburk. Klokka åtte dro jeg så med to andre til Lillehammer for å delta på styremøte i SOPP klokka ni. Skal ikke gå for mye inn på hva som skjedde der, det holder å vite at det tar på, spesielt når møtet varer til 15.30, altså seks og en halv time. Nå var det heldigvis en god lunsj midt i. I løpet av møtet klarte jeg å drikke en god del kopper kaffe, en trend som skulle fortsette på kvelden og utover natta.

Jeg var tilbake på Gjøvik ca. 16.30, og gadd egentlig ikke å gjøre annet enn å handle og spise middag, før jeg gikk ned til Torbjørn for å være med på julebrusvorspiel klokka åtte. Der tok jeg følgende vakre bilde:

Rune, mannehora

Bjørn var også fjong for kvelden:

Bjørn, sminka seg!

Som man kanskje forstår var det altså halloweenfest i går kveld, og jeg skulle være vakt. Samtidig hadde Animal Alpha konsert, et band jeg overhodet ikke har noe forhold til, men det var da en del som kom opp for å høre på. Jeg stod foran scenen og holdt øye med folkemengden, men det skjedde ikke noe spesielt. Showet varte overaskende kort, og folk ble litt paffe da vi begynte å tømme andre etasje etter konserten. Jeg fant et slags review av konserten, her.

Det var egentlig meningen å ta mange bilder, men det lot seg vanskelig kombinere med å være vakt, til tross for at vi var hele ni personer på jobb i går kveld. Her er de to siste bildene jeg synes fortjener en plass i bloggen. Det første er vakt Jørgen, som har tjuvlånt gassmasken til en av gjestene, så er det Eivind med følge, i sine stilige vampyrkostymer.

Jørgen, litt vill i blikket

Vampires!

Resten av kvelden gikk greit, men jeg merker i dag at jeg drakk nok kaffe, for jeg er litt løs i magen. Det kjennes nesten som om jeg er bakfull, selv om det sterkeste jeg rørte på hele kvelden var et par flasker julebrus. Men man kan vel nesten ikke vente annet. Jeg siterer #kopweb igjen, over 23 timer etter første sitat:

060030 <@EJH> Bah. Sovne? Neeeida.
060036 <@EJH> Dette blir 24 timer uten søvn.

Men det ble bare 23,5 timer, for ti minutter senere så sovnet jeg heldigvis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.