Mer jobbing og allmøte på Sørbyen

Mens jeg satt på jobben i dag tikket det inn en e-post til e-postlisten til labvaktene om at det var på tide at noen tok på seg vaktene til Iren, som skal bort i praksis frem til jul. Jeg fant ut at jeg like greit kunne ta de vaktene, da onsdag uansett er en treg dag for meg. Dermed har jeg nå ni timer jobbing i uka, noe som nok vil hjelpe betraktelig på økonomien.

Noe annet som skjedde mens jeg satt på jobben var at Trond Viggo kom innom med en batterieliminator til meg, som jeg håpet skulle sette meg i stand til å bruke scanneren min. Slik skulle det ikke gå. Jeg prøvde den, men scanneren ville ikke virke skikkelig, for den fikk ikke nok strøm. Jeg gadd ikke prøve mer, så jeg bare lot det stå. En drøy halvtime senere hører jeg bare et «pop» bak meg, så ser jeg en liten røykstrime fra scanneren. Da var det bare å røske ut strømmen og evakuere scanneren, så jeg ikke utløste brannalarmen …

Nå i kveld har jeg så hatt et såkalt «massemøte» på Kaffe Lars, fellesarealet til Sørbyen. Jeg bruker ordet «massemøte» temmelig løst her, for det kom 12 (tolv) mennesker i tillegg til meg. Meget skuffende. Det vi alle var enige om var i hvert fall at vi skal beholde Kaffe Lars ut året. Jeg skal stelle i stand en avstemning for å finne ut hvordan vi skal finansiere eventuell leie av utstyr og slikt. Jeg lurte også på om det var noen saker som beboerne ville ha meg til å ta opp på tillitsvalgtmøte i morgen, men det var ingenting. Helt fantastisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.