Jeg elsker SpamAssassin

Spam detection software, running on the system «zaphod.haraldseid.net», has identified this incoming email as possible spam. The original message has been attached to this so you can view it (if it isn’t spam) or label similar future email. If you have any questions, see the administrator of that system for details.

Content preview: Til deg som har stemmerett! Til deg som har stemmerett
08.09.2005 Mandag er det stortingsvalg. Valget står mellom to tydelige alternativer: De rødgrønne som vil satse på mer felleskap eller de borgerlige som vil ha mer i skattelette til de rike. […]

Content analysis details: (6.3 points, 5.0 required)

En kortere versjon har blitt sendt ut som SMS: «Valg på mandag! Fredag er siste sjanse til å forhåndsstemme. Vi håper du velger skole, miljø og felleskap, ikke skattelette for de rike. Hilsen SV (husk leg!)»

Nå kan SV gi seg, synes jeg.

5 kommentarer til «Jeg elsker SpamAssassin»

  1. Såvidt jeg husker var SV frempå for en tid siden med et forslag til statskampanje mot spam. Må si jeg godter meg ved at de nå benytter samme tiltak som de selv er imot; skjønt SV mener jo at det som skal gjelde for privatpersoner ikke trenger å gjelde for staten.

  2. Etter det jeg hører slenger Høyre seg på «bølgen», til tross for at Høyre satt i regjering da de fremmet sin kampanje mot spam (SV og opposisjonens kampanjeforslag var et svar eller en reaksjon på denne). Hykleriet står høyt i Høyre; noe som ikke er uventet da Høyre gang på gang går imot egne prinsipper (de er imot kvotering, men stemmer for; de er imot tollmurer, men stemmer for; de skal ikke styre mindre, de skal styre bedre osv.).

  3. Haha. Genialt. Hvem kunne vite at SpamAssassin var så smart?

    Forøvrig kan det bemerkes at jeg var på besøk til Kjetil i går, og han hadde fått en helt jævlig bønsj med reklamemateriell for SV (les: partiprogram og diverse) dumpet i postkassen. Han antok det var noe de sendte ut til alle førstegangsvelgere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.