Snickers-kake

Ingredienser:
2 ½ dl sirup
1 dl sukker
1 dl kokosmasse
1 glass peanøttsmør
1 ts vaniljesukker
1 liter Kellogg’s SPECIAL K
250 gr kokesjokolade

Fremgangsmåte:
Smelt sirup, sukker og peanøttsmør på svak varme. Tilsett vaniljesukker. Når blandingen er klar tilsettes Kellogg’s SPECIAL K. Sjokoladen smeltes for seg selv i vannbad. Hovedblandingen fordeles i en langpanne med bakepapir (trykk det svakt sammen for et mer «sammenhengende» resultat ikke trykk på det, ellers blir det hardt!). Til slutt fordeles den smeltede sjokoladen på toppen. SKAL IKKE STEKES, settes og oppbevares i kjøleskapet.

Én kommentar til «Snickers-kake»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.