Hyttetur til Stor Bronken

Idyll

I slutten av forrige uke var Amund, Sverre og jeg på hytta til pappa, ved Stor Bronken. Stor Bronken er en grensesjø mellom Elverum, Våler og Løten, med størsteparten av sjøen i Våler. Vi var der fra torsdag til lørdag, og målet var å slappe av og fiske litt. Det store håpet var at vi skulle klare å fange en gjedde der oppe, da pappa hevder det ikke finnes, mens vi har hørt fra andre at det skal forekomme. Men til tross for iherdige forsøk var det eneste vi klarte å fange en enslig liten abbor. Jeg regner med at Sverre kommer til å legge ut bildene sine i fotoalbumet vårt senere. I mellomtiden så har jeg lagt ut de beste bildene jeg tok her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.