Fiffig program: OnTV

Har vært tilbake på Gjøvik siden mandag nå, og noe av det jeg har rukket å ta meg til siden da er å oppdage en fiffig liten GNOME-applet som heter OnTV. Det er skrevet av en svenske, og det gir deg kort og godt en oversikt over hva som går på TV i øyeblikket på hver kanal du ber om, og hva som kommer senere. Programmet krever at du har XMLTV for å hente inn programdata. Dette programmet er meget kranglete, og jeg brukte mye tid på tirsdag for å få det til å fungere, her er min versjon av tv_grab_no, som trengs for å hente inn de norske kanalene. En annen versjon som også fungerer ligger i CVS-en til XMLTV, men den tar ikke med seg Star og thevoice.

Her er et screenshot av programmet i aksjon (trykk for større versjon):

OnTV

PS. Svenskene har mange bra programmeringsprosjekter gående for tiden. Det er også noen som jobber med en Linux-port av DC++. Screenshot.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.