Bilder fra Birkebeinerrennet 2005

Birkebeineren 2005

Første dagen jeg var hjemme i påskeferien var jeg dum nok til å bestemme meg for å bli med Solveig Regine og pappa opp på Skramstadsætra. De skulle være funksjonærer på den første mat- og drikkestasjonen på Birkebeinerrennet, til inntekt for klassekassa til Solveig. Hvor var dette et dumt påfunn? Jo, på morgenen var det -22°C. Ja, du leste riktig: MINUS TJUETO GRADER CELSIUS. Og jeg hadde bare vanlig olabukse og vinterjakke på meg. Hanskene var det heller ikke mye hjelp i. Men jeg stod det over, og det ble da noen bra bilder av det. Jeg var egentlig mer redd for at kameraet skulle ta skade av temperaturen enn at jeg skulle det… man er da viking!

Bildene finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.