Jeg fikk jobben!

For en tid tilbake skrev jeg at jeg hadde søkt på jobb som labvakt ved skolen. I dag kom svaret, og jeg fikk jobben! Dette var veldig gode nyheter, for dette betyr at jeg kan beholde leiligheten min uten for mye besvær. Husleia til neste år vil nemlig bli 3600,- (men siden jeg er hovedtillitsvalgt så blir det 10% avslag, altså 3240,-). Hvis man tar med i beregningen at den månedlige utbetalingen fra Lånekassa er på 6000,- så forstår man fort at man må spe på litt under sånne forhold.

Jeg vet ikke hvor mye jobbing det blir enda, siden jeg ikke vet hvordan timeplanen min vil se ut til neste år.

Hei Einar

Vi takker for at du søkte stillingen som labvakt ved it-seksjonen og kan herved tilby deg stillingen som labvakt.

Én kommentar til «Jeg fikk jobben!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.