Ooops…

Ca. klokken ett i natt var jeg kommet såpass langt med ombyggingen av PC-en min at jeg skulle koble strømmen på hovedkortet. Da førstes var det jeg oppdaget det: hovedkortet har 24-pins strømkontakt! Og PSU-en min har den mer vanlige 20-pins-varianten. Først trodde jeg at jeg kanskje ble nødt til å bestille meg en ny strømforsyning, men jeg var åndsnærværende nok til å se etter en overgang først.

Men da jeg skulle bestille den var klokken blitt litt over to, og som noen kanskje vet, så holder de fleste nettbanker stengt mellom 02.00 og 03.00 om natten for å ta seg av nødvendig vedlikehold. Så da måtte jeg pent vente til klokka tre før jeg bestilte. Så la jeg meg.

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å bygge PC-en til lillebror Eivind istedet, så jeg har en PC å leke meg med mens jeg venter på den lille kabelstumpen. Det skjærer meg i hjertet, men PC-en til Eivind skal ha Windows, så i over et døgn nå kommer jeg til å måtte bruke det. *stønn*

**Oppdatering:**

Det viser seg at jeg ikke hadde behøvd å bestille den overgangen likevel. 20-pins-pluggen passet i 24-pins-socketen, de fire gjenværende hullene har visst ingen funksjon. Så nå sitter jeg og forbereder meg på å legge inn Gentoo på nytt, denne gangen i 64-bit :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.