Bygge PC, møte med SOPP

Nå er jeg relativt sliten, gitt. De siste par dagene har vært relativt hektiske. Det begynte med HiGLUG-møtet på tirsdag kveld, som forsåvidt var greit nok, men det i kombinasjon med storvasken jeg hadde samme dag tok knekken på mesteparten av tirsdag. I går, på onsdag, måtte jeg, Kristian og Dag Olav Lereim skrive en rapport i faget Digital bildereproduksjon og fargebehandling. Denne ble vi ferdig med klokka 02.00 i natt, sånn omtrent. Vi skrev om OLED, som vi anser for å være fremtidens displayteknologi.

På onsdag kveld fikk jeg også postmannen på døra, med PC-en til Eivind. Det var hardt å sitte og jobbe med rapport mens den pakka lå og lokket på meg. For jeg får jo nytt hovedkort og skjermkort samtidig. Tilbake til det straks.

I dag hadde vi så fremføring av rapporten, på ca. 10 minutter. Ikke at det var så veldig mye arbeid, men til tross for et latterlig lavt antall tilskuere så er det en mental påkjenning å holde foredrag, jeg har aldri likt det. Men det gikk veldig bra, og jeg tror vi var i stand til å lære fra oss noe også. Rett etter at vi var ferdige måtte jeg bare haste videre til et møte med SOPP.

Såh, nå er jeg endelig ferdig med det viktige arbeidet mitt denne uka, så nå kan jeg vende oppmerksomheten mot å bygge to PC-er, nemlig min egen og Eivind sin. Jeg kommer tilbake med et innlegg om ytelsesforbedringen senere, tenker jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.