Datatrøbbel

Ikke nok med at jeg fikk forbigående problemer med strømtilførselen til det nye hovedkortet mitt, men jeg har ikke fått til å legge inn Gentoo på den enda heller. Problemene bunner i at det integrerte nettverkskortet er sært. Så vidt jeg har kommet frem til så er det kun dette hovedkortet som benytter den chipen i noen særlig stor grad. Det finnes en linux-driver, men den må kompileres mot kjernen.

Akkurat nå sitter jeg med Windows på maskinen, og det er ikke helt tilfredsstillende. Jeg har også klart å skvise Ubuntu inn på den, godt hjulpet av et USB2.0 nettverkskort jeg har hatt liggende. Dessverre får jeg ikke dette til å fungere sammen med Gentoo live-CD-en. Jeg tror det er problemer med USB også, for sikkerhets skyld. Og på toppen av det hele så sliter jeg med å få bootloaderen til å boote Windows. Det er temmelig frustrerende.

Én kommentar til «Datatrøbbel»

  1. Kan sikkert hoste opp et 3com-kort til deg så du får installert gentoo. Tror jeg har omtrent 3 stk stående i pc’er rundt omkring på rommet her nå. 3c900, 3c905 og 3c980 hvis jeg ikke tar helt feil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.