Jobbintervju

I dag var jeg på jobbintervju på skolen, angående en stilling som labvakt til høsten. Jeg tror det gikk bra. Jeg er tross alt ganske datainteressert, og liker å hjelpe folk som har datatrøbbel, og jeg håper jeg lykkedes i å få fram dette. IT-tjenesten er også svært interessert i å få inn økt kompetanse blant labvaktene, med tanke på lettere drifting og slikt, og da passer jeg svert godt, velger jeg å tro. Min største frykt nå er det faktum at de ønsker at halvparten skal være jenter, og at jeg blir skvist ut av søkelyset på grunn av dette.

Da jeg var på intervjuet sa de at det var få jenter som hadde søkt, og nå nettopp sendte de ut en ny melding om at det ikke er for sent å søke. De kan jo prøve så godt de kan, men jeg tror ikke de finner mer enn maks 2-3 stykker som har kompetansen de ønsker seg og er villige til å ta jobben.

Vel vel, nå skal jeg pakke ferdig for å dra hjem til Åsta for helgen. Som vanlig: ikke forvent noen innlegg mens jeg er borte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.