Første møte i HiGLUG unnagjort

I dag hadde vi det første møtet i HiGLUG, og jeg må si det var en udelt suksess. Jeg sa på vei nedover at jeg ville bli misfornøyd om vi ble færre enn ti, men jeg klarte ikke helt å forestille meg at vi skulle bli særlig flere enn det. Men heldigvis ble vi 17 stykker, og etter at Øyvind Kolås dukket opp på slutten ble vi hele 18. Det skulle man påstå er en bra start.

Vi startet møtet med å gå gjennom hva en LUG er, og hva vi prøver å oppnå ved å starte en. Jon Langseth var svært behjelpelig ved å besvare akkurat de spørsmålene, han er tross alt styreleder i LiLUG. Ellers presenterte alle seg og fortalte hva deres erfaringer med Linux var, hva slags distroer de kjørte eller har kjørt, og sist men ikke minst, hva slags editor de brukte.

Jeg eller Rune kommer til å poste et fyldig møtereferat på e-postlisten og HiGLUG-siden etterhvert. Da vi omsider var ferdig med alt Linux-snakket brøt vi opp, jeg vet noen dro på Huset, men jeg måtte dra hjem for å vaske ferdig hybelen min. Apropos vasking, jeg vasket til og med tastaturet mitt i dag. Det var på høy tid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.