Jeg er først!

Etter at Trond Viggo nevnte at siden hans kommer opp som første treff da man søker på ordet «mannekos» i Google, ble jeg selv nysgjerrig på hvordan hjemmesiden min klarer seg på denne verdens mest populære søkemotor. Jeg kunne med tilfredshet konstatere at jeg kommer opp først på strengen «haraldseid«. Hva jeg __ikke__ hadde ventet, var at jeg skulle være første treff på strengen «EJH«. Det er ikke mange som kan skryte av at initialene deres dukker opp som første treff på Google, men jeg er altså en av dem! Jubilation!

Oppdatering:
Det ser ut til at jeg gledet meg for tidlig. Det viser seg nemlig at søkeresultatene du får på www.google.no er forskjellige fra de du får på www.google.com. Dette var mer enn middels skuffende. Det må nevnes at jeg syntes det var litt mistenkelig, men, men…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.