E-post til IT-tjenesten

På tirsdag sendte jeg en e-post til IT-tjenesten på HiG, hvor jeg klaget på tilstanden på Linuxlaben. I e-posten oppsummerte jeg feil og mangler som jeg og Rune fant der og da, og noe vi visste fra før. Samtidig sendte vi en kopi til faglæreren i det faget vi holdt på med akkurat da, Øivind Kolloen, og en kopi til Erik Hjelmås. I dag fikk jeg ikke bare ett, men to svar; fra han som nylig er ansatt som Linux-ansvarlig, og den nye IT-sjefen i egen høye person, Jonny Birkelund. Der får jeg vite at det skal rustes opp og at ting er i ferd med å skje. Ikke umiddelbart, som er forståelig, men jeg opplever ihvertfall det hele som positivt.

Det jeg kan fortelle deg er at det nå har blitt gjort noen grep for å bringe inn ny kompetanse på Linux i IT-tjenesten bl.a. med nyansettelser. Utover våren og høsten vil det forhåpentligvis skje en hel del mht. Linux på høgskolen.

Dette er jo spennende. I tillegg ble jeg og Rune invitert på en prat nå neste mandag. Vi går jo med skumle tanker om å røske litt liv i LUG-en ved skolen igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.