En sniktitt på GNOME 2.10

GNOMEDet føles ikke så lenge siden forrige gang jeg hadde en post i bloggen min om den kommende GNOME 2.8, og hvor spennende og sexy det kom til å bli. Men nå har jeg brukt denne versjonen lenge, så det er kanskje ikke noe overaskelse at de flittige GNOME-utviklerne er i ferd med å komme med noe nytt igjen. Det er Davyd Madeley som leverer sniktitten: http://www.gnome.org/~davyd/gnome-2-10/

Spesielt glad er jeg for at de endelig legger til støtte for å kunne begynne å skrive navnet på en fil eller mappe i filbehandleren, slik at man finner frem lettere. I dag går dette an i Nautilus, men ikke i filbehandlingsdialogene. Gedit ser også ut til å få et par nye funksjoner, kanskje de skal begynne å ta opp kampen med Kate? Det blir også sexy med gjennomsiktige applets. Nevneverdig er det også at Totem er funnet verdig å bli en del av GNOME-pakken.

Takk til Rune for opplysningen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.