Endelig: nye ATi-drivere

ATiNå er den lange ventetiden over! ATi har omsider klart å slippe de lenge etterlengtede skjermkortdriverne for Linux, med støtte for xorg 6.8.0 og x86_64-arkitekturen. Jeg sitter i dette øyeblikk og legger inn xorg 6.8.0 og de nye driverne for å teste ut sakene. Jeg skal komme tilbake med oppdatering da det er gjort.

I mellomtiden kan vi jo kose oss med dette fine bildet av Bill Gates:
Bill Gates

Oppdatering:
Jeg har som ventet støtt på et lite problem. Driverne er ikke kompatible med kernelen, så jeg blir visst nødt til å kompilere kernelen på nytt. Og med tanke på at jeg skal på skola klokka 09.00 i morra får jeg la hele problemet ligge til etter skolen. Nå skal jeg se om jeg finner igjen senga.

Oppdatering 2:
Jeg måtte bare se etter hvordan rekompileringen gikk, og siden den var ferdig så tok jeg sjansen på en rask reboot, og voila! Jeg har 3D-støtte igjen. Nå kan jeg sove litt bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.