Ooops, I did it again

Lillebror Eivind skal omsider ha seg PC, og jeg skal besørge byggingen av den. Jeg bestilte deler til den i kveld, og ante fred og ingen fare da jeg plutselig oppdaget at det har kommet en drøss med hovedkort til Socket 939 som har PCIe. Siden PC-en til Eivind skal ha samme hovedkort og skjermkort som det jeg selv har, begynte en diabolsk plan umiddelbart å klekkes ut pak pannen min.

Broren min vil helst ha PC-en så billig som mulig, samtidig som han kan spille de nye kule spillene som har kommet i det siste. Derfor kan han overta det helt adekvate hovedkortet mitt (ASUS A8V SE Deluxe) og skjermkortet (Powercolor RADEON 9800 PRO). Så kjøper jeg meg et ASUS A8V-E Deluxe og et Club 3D RADEON X800 PRO som erstatning, delvis finansiert av salget av de gamle delene. Det blir fortsatt en utgift på godt over 2000,- for meg, men det synes jeg det er verdt. Og jeg må jo tross alt sørge for å ha en markant bedre PC enn lillebror! På denne måten blir alle glade…

Forresten, broren min får litt råere skjerm enn meg, med en Hansol 17″ LCD-skjerm. Men det kan jeg leve med. Han har tross alt mindre skrivebord enn meg.

Av andre nyheter kan jeg nevne at jeg skvatt stygt da Sivilforsvaret hadde teknisk test av tyfonene sine i dag klokka 12. De nermeste tyfonene står på taket av naboblokka, og hybelen min er vendt mot disse, så jeg hørte det temmelig godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.