Kult stasj i posten

I kveld kom det endelig, det føles som en evighet siden jeg bestilte det (det var sist fredag): MP3-spilleren min, harddisken på 200 GB, DVD-brenneren og 100 DVD-plater. MP3-spilleren står til lading nå, så den har jeg ikke rukket å gjøre meg opp noen mening om, men DVD-brenneren ble jeg litt overasket over. Jeg mente jeg hadde bestilt med svart front, men jeg fikk en i sølv. Men når jeg nå ser nærmere etter så bestilte jeg faktisk i sølv. Jeg må ha blingset. Så da får jeg heller se til å forte meg med å kjøpe et Lian Li-kabinett av aluminium. Jeg hadde jo store planer om det fra før, så…

Siden jeg bestilte sakene fra Netshop, så lå det selvsagt en sjokolade oppi esken. Koselig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.