Hellblazer promo

Ok, jeg er i utgangspunktet sterkt imot måten «Hellblazer» blir filmatisert på, som jeg allerede har nevnt, men i dag snublet jeg over en promo-film for «Constantine». Hvem vet, kanskje filmen blir bra? Jeg skal se promoen nå, og se om jeg blir overbevist…

Oppdatering:
Jeg har nå sett ferdig promoen, og kan bare konstatere at denne filmen har ingenting med «Hellblazer» å gjøre. På alle punkter der de har kunnet ødelegge noe eller endre noe, har de gjort nettopp det. Ingen av karakterene er til å kjenne igjen, og de har av en eller annen merkelig grunn fått det for seg at John Constantine har lyst til å bli dus med Gud, og det virker som om det han prøver å gjøre i filmen er å bli tilgodesett i himmelen, for på den måten å unngå å dø og havne i helvete. Det ble også nevnt at han «ikke vil tilbake til helvete». Dette er ikke skivebom engang, disse folka står utenfor skytebanen. Hvis jeg skal se denne filmen må jeg ta mentale øvelser på forhånd, for å overbevise meg selv om at karakterene bare tilfeldigvis har samme navn som i «Hellblazer». Chas har de til alt overmål klart å vri til å bli en liten drittunge av en taxisjåfør som gjør alt han kan for å bli som John. Tankene vandrer til Indiana Jones og De fortaptes tempel, og den lille taxikjørende guttungen der. Huff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.