På Birken Pub

Nå står jeg inne på Birken Pub og Café på Rena, sammen med pappa og Solveig Regine. Mens jeg venter på maten (pizza) fant jeg en PC med Internettilkobling. Et strålende tiltak som alle ute- og spisesteder burde hatt. Så da ble prioriteringslisten min sånn: 1) sjekke e-post, 2) blogge. Så herved har jeg blogget.

Ting som har skjedd siden sist:

  • Jeg har handlet alle julegavene for i år.
  • Jeg har spilt masse Xbox med Solveig Regine.
  • Mamma er på Ryslingmoen i jula, og hun skal hjem til Åsta i morgen, på selveste julaften.

Ha en fortsatt god jul! Nå kommer snart maten min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.