Julaften overstått

Da var hele 24. desember og alt det der vel overstått for i år. Det ble ganske spesielt i år, av ganske åpenbare grunner. Det var faktisk første gang siden hjerneblødningen at mamma var hjemme. Dessverre kunne hun ikke overnatte hos oss, hun trenger nemlig hjelp for å bevege seg, og da er det ikke greit med huset vårt, som har både soverommet og badet i andre etasje. Men hun fikk ihvertfall komme hjem og spise julemiddag og åpne presanger, noe som er positivt. Vi skal også benytte sjansen til å ha henne på besøk så ofte som mulig mens hun er på Ryslingmoen på Rena.

Det var forresten en ting jeg glemte å nevne i det forrige innlegget mitt her, og det var at jeg og pappa var på foredrag med Gunnar Sønsteby for et par uker siden. Det var ganske bra saker. Han fortalte om aksjonene mot arbeidstjenesten i 1944, som jeg kjenner godt til fra før (jeg skrev en skoleoppgave om det på barneskolen). Jeg og pappa kom først, og fikk dermed anledning til å få et par ord med den store krigshelten, og vi fikk også signert noen bøker. Pappa visste det ikke, men den boken jeg fikk signert var tiltenkt ham som julegave.

Blant julegavene jeg fikk i år kan jeg nevne: Brødrister, sengesett, veggklokke og knivsett. Så enten har noen lest hjemmesiden min eller så har jeg vært flink til å sende signaler i år.

God romjul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.