Hemmat tel jul

Nå holder jeg på med siste innspurten av ting som skal ordnes før jeg stikker fra Sørbyen for i år. Jeg kommer neppe tilbake før vi skriver 2005. Nå gleder jeg meg til å overaske Solveig Regine og Eivind med Xbox, stapp full av godsaker. Hvis de hadde lest bloggen min så hadde de visst om det på forhånd, men det gjør de ikke, så da kan de bare ha det så godt.

Jeg skal prøve å blogge litt i jula, men som før fortalt har jeg bare Internettilgang via modem på Åsta, enn så lenge. Pappa går og sikler på IP-telefoni om dagen, men vi må først få rede på om vi får tilbud om Internett via fiberlinja som blir lagt rett ved huset vårt for tiden. Så over nyttår får vi se… det hjelper ikke meg i jula da… Og jeg som går og venter på at ATI skal slippe de lovede nye driverne for Linux… jaja.

God jul, godtfolk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.