Nytt forsøk på å bruke GNOME Blog

Etter å ha lest litt i Runes blog om GNOME Blog og hvor genialt det er, måtte jeg bare prøve det igjen. Jeg sitter tross alt fortsatt ved gamle-PC-en, som kjører Gentoo GNU/Linux. Jeg skal nok få lagt inn Gentoo på den nye PC-en etterhvert også, bare jeg får tid. Nå __vet__ jeg at dette innlegget kommer til å få feil tegnsett, men jeg får se på muligheten for å gå over til UTF-8.

Oppdatering:
Nå som jeg har gått gjennom dette innlegget for å rydde opp i tegnsettet, så jeg også at GNOME Blog sender innlegget pakket inn i <p>-tagger og litt annet snusk hist og her, så jeg tror jeg står over. Meget skuffende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.