Carl I. Hagen observert på Rena

Jeg snakket nettopp med lillebror Eivind, som jobber på Wahlsenteret på Rena. Han hadde nettopp gjort en feil mens han ekspederte en kunde, og var opptatt med å rette opp denne feilen, skrive noe på en lapp, sette en binders på for kassaoppgjøret og jeg vet ikke hva. Da han er ferdig ser han opp for å ta seg av neste kunde, og der står ingen ringere enn Carl I. Hagen og gliser ned på ham. Eivind stivnet til og fikk visst ikke fram et ord, men klarte i det minste å ekspedere ham. Hva Carl I. gjorde på Rena vites ikke. Hva gjør egentlig __noen__ på Rena?

Én kommentar til «Carl I. Hagen observert på Rena»

  1. Carl Ivar er ikke annet enn genial, og hvis jeg hadde vært bror din så hadde jeg trykket hans hånd, ønsket han lykke til neste år og bedt om autografen. :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.