Helgebesøk

Jeg sitter og skriver dette på den «gamle» PC-en min. Jeg har blitt forvist til denne av lillesøster Solveig Regine, som er på besøk her i helgen for å spille The Sims 2. Sånn går det når man er den eneste i familien som har hardware til å dra spillet. Neste helg er det overhengende fare for at jeg får besøk av Eivind, som da kommer i samme ærend. Bare hyggelig det, jeg har endelig plass til overnattingsgjester igjen. (Jeg hadde plass til det i fjor også, men det ble __litt__ trangt…)

Ellers var vi alle på Lillehammer i dag og besøkte mamma. Hun var litt sliten, men ellers blid. Om litt over en uke skal hun til Østlandske Vanførehjem, hvor hun forhåpentligvis skal bli enda bedre.

Én kommentar til «Helgebesøk»

  1. Hei på du Einar!
    Her kjæm en kommentar fra syskjenbarnet i B(l)ærum;o) Grattis med ny PC-populært for de yngste i familien også skjønner jeg. Hils så mye til tante neste gang du besøker henne! Kjempeflott at hun er tilsynelatende bedre! Klemz fra Elin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.