Oppussingen av Sørbyen

Oppussingen av Sørbyen går sin (skjeve) gang. De nærmer seg fullføring oppe i niende etasje, mens åttende etasje (der jeg skal inn etterhvert) henger litt etter. Etter de siste beregningene jeg har hørt så skal niende stå innflyttingsklar den 25. oktober. Dem om det. Jeg tror det fort kan gå litt lenger tid, for det er masse småting som gjenstår.

På den virkelig positive siden må det nevnes at leilighetene ser ut til å bli sinnsvakt bra. Soverommet blir større enn jeg hadde trodd, på bekostning av «kjøkkenet», men det ser ut til å bli mer enn nok plass. Stua blir stor og fin, og spesielt i mitt tilfelle får den en ypperlig utsikt over byen og Mjøsa. Jeg er spent på hva slags møbler som havner der, og hvor mye. Jeg har ikke så mange møbler selv, så jeg håper det blir nok til å leve med ihvertfall. Så får jeg se hva jeg får til etterhvert.

Et halvferdig kjøkken

Kjøkkenkroken ser også lovende ut. Det blir som sagt litt trangt, men det blir plass nok for en eller to personer. Ingen av leilighetene står ferdige enda, men det jeg har sett ser som sagt veldig bra ut.

Uferdig kjøkken i en av leilighetene

Angående de nye felleskjøkkenene så ser det nesten enda bedre ut. Det blir sinnsvakt god plass på dem, og de nye glassveggene gjør at det føles enda større igjen. I dag hadde de fått koblet til vannet i niende etasje, noe som lover godt!

Én ting som bekymrer meg er hvor mye SOPP kommer til å ta for disse luksusleilighetene til neste år. Som jeg har skrevet før så har prisene blitt fryst i år mens oppussingen pågår, som plaster på såret fordi vi praktisk talt bor på en byggeplass. Blir det opp mot 4 000,- til neste år må jeg enten flytte ut igjen, noe jeg håper på å unngå, eller så må jeg skaffe meg jobb. Det er lite trolig at Lånekassen øker utbetalingene til neste år…

Og når får jeg flytte inn i herligheten og forlate det rottereiret jeg bor i nå? Ting tyder på at jeg må vente til uke 41, det vil si begynnelsen av neste måned. Jeg får bare holde ut en stund til, ser det ut til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.