Skolestart

Ok, jeg vet det er lenge siden jeg skrev noe her nå. Det er faktisk så lenge siden at folk har kommentert det. Jeg visste ikke engang at noen leste dette her… (ja, DU ja!)

Skolen begynte på igjen i går, med en rask forelesning om java-programmering. I dag hoppet vi over på en halvtimes forelesning om GUI-programmering i java, og nå er vi visstnok rustet til å lage våre egne GUI-programmer i forbindelse med databaser og sånt. Dem om det. Personlig synes jeg java er veldig rotete, og GUI-en som blir spyttet ut er ikke akkurat en fryd for øyet. Nei, takke meg til GTK2 :D

Ellers går jeg med stygge planer om å utvide maskinparken min med en AMD Athlon 64 S939-basert maskin. Så det er bare å sette igang å spare. Mer om det senere, regner jeg med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.