Ninjasending 1×01 (Restaurert)

Høsten 2008 tok jeg mine første, ustø steg inn «rampelyset», da jeg ble med i Gjøvik studentradio og startet opp Ninjasending sammen med Christian og Kent. I kveld kom jeg over mine gamle mp3-filer fra sendingene, og innså at lydkvaliteten var ganske dårlig. Derfor startet jeg opp Audacity, kjørte litt støyreduksjon, litt high- og low-pass-filtere og gjorde mitt beste for å bli kvitt den overstyrte lyden, og resultatet er nesten verdt å høre på.

Hvis du vil sammenligne kvaliteten med det som gikk på lufta så ligger fortsatt de gamle sendingene ute her: http://ninjasending.podomatic.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.